Comfortabele en stoere Diadora sneakers

Comfortabele en stoere Diadora sneakers

16 May 2021 0 By Holly Peck

Wie wel eens bij Zalando op zoek gaat naar een nieuw paar sneakers, zal zeker het merk Diadora niet ontgaan zijn. Dit merk is een groots merk dat zeker niet groot is ontstaan. Het was een vrij simpel merk dat zich heeft weten te vestigen als een van de grootste namen op het gebied van sneakers en andere schoenen. Vooral de sneakers van dit merk zijn erg populair onder jong en oud. De reden hiervoor is omdat het een merk is dat zich niet alleen bezighoudt met het ontwikkelen van mooi uitziende sneakers, maar ook speelt comfort voor dit merk een grote rol. Dit samen zorgt voor een geweldige collectie sneakers die dagelijks door vele mensen gedragen worden. Met de sneakers uit de collectie van het merk Diadora mag je jezelf rijk prijzen. De collectie mag je ook zeker niet overslaan.

De geschiedenis van het merk Diadora

Het merk bestond al sinds de jaren veertig. Het was toen nog een vrij klein merk, maar toch was het een onmisbare speler op het gebied van schoenen. Waar het nu een van de grootste spelers is op het gebied van schoenen en van fashionmerk tot sportmerk, begon het merk in het jaar 1948 met het ontwikkelen van berg en wandelschoenen. Dit soort schoenen kun je vandaag de dag in vele soorten en maten vinden, maar in die tijd was het erg speciaal wanneer je dit soort schoenen kon bemachtigen. Hierdoor werd het meteen een groot succes voor het merk toen het aan de ontwikkeling ervan begon. Het merk vond het produceren van dit soort schoenen alleen niet genoeg. Het ging zich toen bezighouden met de ontwikkeling van sportschoenen.

De allereerste sportschoenen in de jaren zeventig

Het ontwikkelen van sportschoenen vond plaats in de jaren zeventig. Toen ontwikkelde het bedrijf zich tot groeiend bedrijf binnen de sportschoenen branche. Het merk had het goed aangepakt, want ze maakte een grote stap binnen de sportmarketing. Tijdens deze campagne vroegen ze bekende sporters om ambassadeur te worden van het bedrijf. En dit leidde tot een groot succes. Bjorn Borg en Roberta Bettega zijn een van de grote namen die hebben meegedaan aan de campagne. Zij vormden zich van sportlegendes tot echte trendsetters. Door de samenwerking met dit soort grote namen, won het merk Diadora in de jaren tachtig nog meer faam en belandde het zelfs op nummer een op het gebied van internationale sport. In de jaren negentig heeft het merk een researchcentrum geopend. Hierin staat de innovatie van de schoenen centraal en komen verschillende schoenexperts praten over de manieren waarop schoenen kunnen worden verbeterd.

Diadora nu

Nu is het merk wereldwijd bekend. Door steeds meer te willen, is het merk niet alleen bekend, maar heeft het zich ook wereldwijd gevestigd. Er is langzamerhand een luxe sportkledinglijn ontwikkeld. De kleren die zij maken zijn niet alleen geschikt voor tijdens het sporten, maar kunnen ook prima worden gedragen in de vrije tijd. Het merk heeft zich ontwikkeld als merk dat geschikt is voor zowel jong als oud en voor heren en vrouwen. Vooral de sneakers van het merk zijn zeker de moeite waard om een keer te hebben gedragen.

Mijn ervaring met Diadora sneakers

Ik ben iemand die graag op zoek is naar vernieuwingen als het gaat om mijn kleding. Ditzelfde geldt ook voor mijn sneakers. Ik houd me nooit lang vast aan een vaste stijl omdat ik vind dat er veel te ontdekken is op het gebied van mode. Daardoor ben ik uitgekomen bij het merk Diadora. Ik las namelijk dat dit een merk is dat zich bezig houdt met innovatie. Ik ben toen vervolgens in de collectie van het merk gedoken om te kijken wat ze te bieden hadden. Natuurlijk heb ik wel eens van het merk gehoord na het zien van reclames of tijdens mijn zoektocht naar kleding, maar ik heb de kleding nooit eerder gedragen. Tot nu. Ik heb de sneakers van het merk gekocht voor mij en mijn man en we zijn allebei echt tevreden. Je merkt dat het merk er echt aandacht insteekt om de materialen goed tot hun recht te laten komen. Daarnaast zitten de sneakers comfortabel en kan ik er urenlang op rond lopen. Ik ben heel tevreden.