De perfecte lifting straps!

De perfecte lifting straps!

15 May 2021 0 By Holly Peck

Na een aantal verschillende merken te hebben geprobeerd, heb ik op aanraden van mijn personal trainer de lifting straps van Gorilla Wear aangeschaft. Dit zijn met áfstand de beste straps die ik ooit heb gebruikt! Ze zijn super stevig en geven enorm veel grip. Vooral bij het deadliften zijn deze straps echt mijn redder in nood. Waar ik normaal al vrij gauw kramp in mijn handen krijg bij het doen van deadlifts, heb ik daar dankzij deze straps nog geen seconde last van gehad. Omdat deze straps een stuk breder én langer zijn dan de straps van andere merken, is het veel makkelijker om de grip te vergroten. Ook zorgt dit ervoor dat mijn polsen een stuk beter ondersteunt worden, iets wat ik zeker kan gebruiken om blessures te voorkomen.

De kwaliteit van de straps is ook top. Je kan aan alles zien dat er goed nagedacht is over het ontwerp. De plaatsing van de stiksels is precies zo dat je er geen last van hebt en maakt de straps ontzettend stevig. Ook hebben de uiteindes nog wat extra stiksels, waardoor deze ook niet zomaar zullen gaan rafelen. Deze straps zullen zeker weten heel erg lang mee gaan, ik verwacht hier nog jaren plezier van te hebben.

Deze straps helpen mij bij iedere stoort training het maximale resultaat te halen. Eerder had ik twee verschillende soorten straps. Één paar voor zwaardere trainingen met minder herhalingen en een paar voor lichtere trainingen met véél herhalingen. Dat is nu gelukkig voorbij dankzij deze straps. Bij de zwaardere trainingen heb ik superveel grip en dus geen last meer van kramp. Ook bij de lichtere trainingen kan ik de Gorilla Wear straps goed gebruiken, ik blijf altijd in control en de straps blijven onwijs goed zitten om de barbell. Ook snijden de straps totaal niet in mijn polsen, wat bij andere straps altijd een grote frustratie was. Ik wil me focussen op mijn reps, niet op slechte straps die pijn en me uit mijn concentratie blijven halen.

Ook bij het benchen had ik eerder moeite om de barbell goed recht te houden en schoot de kramp al gauw in mijn handen. Gorilla Wear straps helpen mij ook hier om te focussen op de doelen die ik wil bereiken, en niet op pijn in mijn handen. Na de straps een paar weken te gebruiken is mijn form bij het benchen enorm verbeterd en heb ik mijn PR al een aantal keer kunnen verhogen.

Ik heb al verschillende mensen over weten te halen om ook de straps van Gorilla Wear te gaan gebruiken. Ik heb nog niemand gehoord die minder enthousiast is als ik. Als je op zoek bent naar straps die comfortabel, stevig en van goede kwaliteit zijn, ga dan zeker voor deze straps van Gorilla Wear. Ik weet dat ik in ieder geval nóóit meer iets anders wil, en als ik zo naar de kwaliteit kijk zal het ook nog heel lang duren voor ik een nieuw paar nodig ga hebben.