De houtzagerij diensten van Wigink

De houtzagerij diensten van Wigink

15 May 2021 0 By Holly Peck

Als je om je heen kijkt dan zie je dat er veel gemaakt is van hout. Misschien heb je wel een schutting in de tuin staan, of misschien zit je nu in een kamer waarbij de meeste kasten en bureaus zijn gemaakt van hout. Al dit soort objecten zijn niet voor niets gemaakt van hout. Hout is namelijk erg veelzijdig. Het is een natuurproduct. Dus als je het object niet meer nodig hebt, dan kan het op de juiste manier worden verwerkt tot weer nieuwe producten. Hout komt natuurlijk uit de natuur en is afkomstig van bomen. Deze bomen worden op een professionele manier gekapt en vervolgens gebruikt in de objecten. Houtzagerij Wigink is een specialist op het gebied van houtbewerking. Naast de kapwerkzaamheden en de snoeiwerkzaamheden, houdt het bedrijf zicht ook bezig met de productie van objecten. Het bedrijf mag daardoor wel worden omschreven als specialist op het gebied van houtzagerij werkzaamheden.

De diensten van Houtzagerij Wigink

Een van de belangrijkste diensten van houtzagerij Wigink is dat het zich bezighoudt met het kappen van bomen. Dit hoeft niet alleen in een bos te zijn, maar ook als je als particulier een boom hebt staan waar je het liefste van af zou willen zijn, dan kun je rekenen op de diensten van deze houtzagerij. Daarnaast houdt het zich ook bezig met snoeiwerkzaamheden en met het onderhouden van bomen in de natuur of in de gemeente. Naast al dit soort kapwerkzaamheden, houdt het zich ook bezig met het maken en de verkoop van verschillende houten producten. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je nog op zoek bent naar een stevige en hoge schutting voor achterin de tuin. Of dat je op zoek bent naar een poort of een prieel. Al dit soort bouwwerken zijn zeker niet vreemd voor het bedrijf om deze te maken. Deze objecten worden dan ook vaak op de website verkocht. Je kunt deze makkelijk en snel kopen door een offerte aan te vragen via de website of door een prijsindicatie op te vragen. Zodra je dit hebt gedaan, zal er een afspraak met je worden gemaakt voor de levering of de plaatsing. De mogelijkheden die je hebt zijn eindeloos en de diensten die Wigink aanbiedt zijn divers.

Mijn ervaring met de diensten van Wigink

Ik ben de trotse eigenaar van een vrij grote woning. Daar hoort natuurlijk ook een grote tuin bij. Toen mijn man en ik de woning hadden gekocht, hadden we geen idee van het onderhoud dat we zouden hebben aan de tuin. De bomen die erin staan zijn natuurlijk prachtig en die horen ook echt bij de woning. Maar een nadeel is het onderhoud. Je hebt bij de bouwmarkten verschillende gereedschappen die je kunt kopen om de takken van de bomen te knippen, maar wij zijn ook niet meer de jongsten en het is lichamelijk niet mogelijk om deze werkzaamheden uit te voeren. We hadden de gemeente om hulp gevraagd, maar die konden niets voor ons betekenen omdat zij zich niet bezighielden met de tuinwerkzaamheden van particulieren. Dit is natuurlijk achteraf gezien wel logisch.

De bomen staan geheel op particuliere grond en daar zijn we zelf verantwoordelijk voor. We moesten dus op zoek gaan naar een alternatief. Op het internet kwamen we allerlei hovenierswerkzaamheden tegen, maar deze waren vrij prijzig. We konden ons wel wat veroorloven, maar zeker niet wat zij allemaal van ons vroegen. Daarnaast boden ze ook geen garantie voor de werkzaamheden en zou het zelfs zo kunnen zijn dat we bij moesten betalen. We waren op zoek naar een bedrijf dat ons goed kon helpen met ons lijstje en daarnaast ook betrouwbaar was in wat ze aanbieden. We kwamen uit bij houtzagerij Wigink. Ik zou zelf nooit op het bedrijf zijn gekomen omdat ik de naam niet kende, maar we hadden het adres van een vriendin van ons gekregen. We hebben contact met ze gehad met betrekking tot snoeiwerkzaamheden in de tuin en vanaf het begin waren ze al heel vriendelijk en duidelijk in de afspraken. We maakten dus onze eerste afspraak en wij zijn echt onwijs tevreden met het werk dat zij hebben gedaan. De snoeiwerkzaamheden zijn top en de afspraken worden goed nagekomen. Daarnaast zijn ze ook voordelig!